Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.09.2010.

13:33

Prandeli želi punu mrežu Farana

Fudbalska reprezentacija Italije, dočekuje Farska Ostrva sa namerom da ostvari što ubedljiviju pobedu i dodje na vrh tabele Grupe C kvalifikacija za EP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Azuri" su prošle nedelje u prvom kolu kvalifikacija savladali Estoniju sa 2:1, iako je baltička selekcija vodila do pola sata pre kraja utakmice. U toj utakmici takmičarski debi na klupi Italije imao je selektor Čezare Prandeli, koji je zamenio Marčela Lipija.

"Protiv Estonije smo imali zaostatak, ali nismo gubili glavu. Italija može još mnogo, mnogo bolje. Moramo da budemo još hrabriji, nadam
se da će navijači u Firenci uživati sutra. Za mene će to biti poseban duel", kazao je Prandeli, koji je do ovog leta trenirao Fiorentinu.

Kod prethodnog selektora napadač Antonio Kasano nije dobio priliku da igra, ali je kod Prandelija već pokazao koliko znači ekipi pošto je
dao izjednačujući pogodak protiv Estonije.

"Ranije nisam bio u reprezentaciji, ali najveću odgovornost snosim sam zbog lošeg ponašanja. Sada sam počeo da preuzimam odgovornost
za svoje postupke. Nadam se da ću nastaviti ovim putem", poručio je Kasano.

Pored Italije, prošle nedelje prva tri boda u kvalifikacijama osvojila je i Srbija, koja je na Farskim Ostrvima pobedila sa 3:0.

Derbi duel Grupe C, Srbija-Italija, igra se 12. oktobra na stadionu "Luidji Feraris" u Djenovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve