Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.09.2010.

01:03

Partizan uveličao jubilej Slobode

Fudbaleri aktuelnog prvaka Srbije Partizana gostovali su u Novom gradu, povodom proslave 100-godišnjice postojanja fudbalskog kluba Sloboda.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

’Crno- beli’ su u sklopu posete odigrali i prijateljski meč sa Slobodom, koja je trenutni lider u Prvoj ligi Republike Srpske, a domaćin je na kraju pobedio golom Zdjelara u 13. minutu. Jubilej je počeo svečanom Skupštinom, uz prisustvo brojnih zvanica i gostiju iz Partizana, koje je predvodio predsednik kluba Dragan Đurić.

Svečanost je uveličao i premijer Republike Srpske Milorad Dodik, koji nije propustio priliku da pozdravi, kako fudbalere crno-belih, tako i ’crno-bele’ košarkaše, koji se takođe nalaze u Banja Luci, gde igraju prijateljski meč protiv Igokee.

Posle svečane Skupštine na kojoj su dodeljena priznanja zaslužnim članovima kluba, prešlo sa na stadion Mlakve. Tu su domaćini dobili poklone i od ljudi iz Partizana, koji je poslednji put gostovao u Novom Gradu još daleke 1985. godine.

Sloboda: Drljača, Tica, Keranović, Babić, Lukač, Jelisavac, Ivančević, Zec, Šabić, Kolundžija, Zdjelar. Igrali su još: Kondić, Krecelj, Čaušević, Ivičić, Golić, Mustedanagić, Popović, Bundalo, Žujić,Škondrić, Dizdarević. Trener: Zlatko Jelisavac.

Partizan: Živković, Stevanović, Boljević, Marković, Nikolić, Aksentijević, Lukić, Davidov, Bogunović, Šćepović, Boja. Igrali su još: Tomić, Vučinić, M. Petrović, Ružičić. Trener: Aleksandar Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve