Stojković isključen iz članstva CZ

Vladimir Stojković je isključen iz članstva Crvene zvezde u koje je stupio u junu ove godine, saopštio je portparol tog kluba Marko Nikolovski.

Izvor: B92, Politika
Podeli

"Članstvo može da prestane samo u ekstremnim slučajevima, kada se ne poštuje kodeks članova Crvene zvezde. Ono što je uradio je naravno njegova stvar, ali njegovo ime je zauvek izbrisano sa spiska članova kluba, a izgubio je sva prava koja imaju igrači Zvezde koji završe karijeru, učešće u sekciji veterana i drugim organima kluba," kazao je Nikolovski a prenela Politika.

I pored takve reakcije Nikolovski tvrdi da u Zvezdi nisu pogođeni Stojkovićevim potezom.

"Za nas je ta priča završena. Uradio je šta je hteo i na 'Marakani' za njega više nema mesta. Zvezda je najpopularniji klub u Srbiji i na Balkanu, podržavaju nas milioni, ima nas dovoljno da i drugima damo nekog člana. Što se tiče pretnji koje su Stojkoviću uputili pojedini ogorčeni navijači, mi to osuđujemo. I uvek ćemo osuđivati preteće poruke i boriti se protiv nasilja."

Isključenje Stojkovića iz članstva je, u Zvezdi kažu "naravno", namenjeno samo Stojkoviću. Lazetić, koji je prešao u Vojvodinu, ne bi bio isključen.

"Moram da proverim da li je Nikola član, ali ako jeste to će i ostati, a ako nije moći će da se učlani kad god poželi. On je profesionalac, otišao je u drugi klub, bio je naš kapiten i poštujemo to što je uradio za Zvezdu. Članstvo se gubi samo ako se pređe direktno ili indirektno u Partizan," rekao je Nikolovski a prenela Politika.

Vladimir Stojković, nekadašnji golman Crvene zvezde, postao je krajem avgusta član Partizana kao 'pozajmljeni' igrač Sportinga iz Lisabona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.