Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.08.2010.

17:16

Pol Končeski i zvanično u Liverpulu

Levi bek Pol Končeski prešao je u utorak iz londonskog Fulama u ekipu Liverpula, sa kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Finansijski detalji transfera nisu saopšteni, ali je Liverpul potvrdio da je Fulam, pored obeštećenja, dobio i dvojicu mladih igrača, Larija dela Valea i Aleksa Kačaniklića.

Novi fudbaler Liverpula, Končeski ima 29 godina, a u prethodne tri sezone za Fulam je odigrao 97 utakmica i postigao dva gola.

U dosadašnjoj karijeri Končeski je igrao za još tri londonska kluba, Čarlton, Totenhem i Vest Hem, a ima i dva nastupa za reprezentaciju Engleske.

Pre Končeskog, Liverpul je u ovom prelaznom roku doveo Džoa Kola, Milana Jovanovića, Breda Džonsa, Kristijana Poulsena i Raula Meireleša.

Takođe, ‘crveni’ su se pojačali i talentovanim 16-godišnjim Špancem Hesusom Hoakinom Fernandesom Saencom De La Toreom – Susom, koji je došao iz Kadiza, kao i njegovim vršnjakom Adamom Hajduom iz budimpeštanskog MTK-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve