Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.08.2010.

16:25

Muslin: "Ne zovite me, neću doći"

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin izjavio je za beogradski Sport da "nema šta da priča" sa trenutnim rukovodstvom tog kluba.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

"Ima nekih razgovora, možda ću uskoro pakovati kofere za put ali sigurno je da moja destinacija nije Beograd i Zvezda. Nisam u toj priči i neću biti sve dok su ovi ljudi u mom klubu. oni nisu dorasli ulogama i jedino merilo njihovog rada i izbora su loši rezultati," rekao je Muslin u razgovoru za Sport.

Muslin kaže da ga "niko nije ni zvao mada je imao najavu".

"Mogu samo da im poručim da nemamo šta da pričamo i da je trenutna saradnja, što se mene tiče, samo nemoguća misija. Moja vizija i koncepcija tima je totalno drugačija i znam da je donosila titule u prethodna dva mandata," preneo je beogradski dnevnik Muslinove reči.

Novinara Sporta zanimalo je da li je "jedan od glavnih sponzora kluba tražio promenu trenera".

"Znam da oni pokušavaju na svaki način da podignu nivo ekipe i postave čvrste temelje. Za to je potrebna još jača finansijska podrška. Onda kada se krene 'od nule', sa punom kasom i uz dobru selekciju, moguće je doći do prvog mesta. ovaj put je samo nastavak višegodišnje agonije," rekao je nekadašnji trener 'crveno-belih', "Pojedinci u Zvezdi i dalje hoće da prođu kroz zid i korenite promene su jedini izbor. Posle ispadanja od Slovana, što je svakako bruka, i ova godina je izgubljena."

Slavoljub Muslin je trenirao Crvenu zvezdu od 1999. do 2001. godine i u sezoni 2003/2004, posle je radio u Ukrajini, Belgiji, Rusiji, Belorusiji i na Kipru a trenutno je bez posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve