Nova vest
Fudbal

Subota, 28.08.2010.

16:26

B92: Stefan Savić u Partizanu

Kako B92 nezvanično saznaje, dosadašnji štoper BSK-a iz Borče, Stefan Savić, potpisao je ugovor sa šampionom Srbije, Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

19-godišnji reprezentativac Crne Gore ovog leta je bio na meti brojnih klubova, pre svega Crvene zvezde.

Talentovani Savić je zimus bio blizu prelaska u Arsenal, kada je na probi impresionirao menadžera 'tobdžija' Arsena Vengera.

Partizan je tako, pred početak takmičenja u grupnoj fazi Lige Šampiona, nastavio da pojačava odbranu, posle dovođenja reprezentativnog golmana, Vladimira Stojkovića.

'Crno-beli' su tokom kvalifikacija za Ligu Šampiona, što je bilo posebno uočljivo tokom dvoboja sa Anderlehtom, imali dosta problema na poziciji desnog štopera. Mladi fudbaler će tako pojačati konkurenciju na poziciji na kojoj su do sada igrali uglavnom Marko Jovanović i Vojislav Stanković.

Savića je ovog leta u više navrata pokušala da dovede Crvena zvezda, ali nijedna ponuda 'crveno-belih' nije bila zadovoljavajuća za klub iz Borče.

Savić, koji je rođen 8. januara 1991. godine i koji je visok 188cm, nedavno je debitovao i za 'A' selekciju Crne Gore.

Pored Arsenala, gde je bio na probi, Savića je pratio i Ajaks.

Savić je 2009. godine proglašen za najboljeg mladog fudbalera Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve