Nova vest
Fudbal

Petak, 27.08.2010.

14:49

Dodić: Svesni smo da neće biti lako

Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić izjavio je da očekuje da njegov tim u nedelju u Beogradu dođe do povoljnog rezultata kvalitetnom igrom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Svesni smo da neće biti lako, Zvezda je favorit i igra prvu utakmicu pred svojim navijačima koji znaju da naprave ambijent i budu zaista dvanaesti igrač", ocenio je Dodić na konferenciji za novinare.

Kako je dodao, cilj Jagodinaca je da ponove igru iz prva dva kola, sa gostovanja protiv Vojvodine u Novom Sadu (1:1), odnosno meča sa Smederevom (1:0) u Jagodini.

"Očekujem da će tako i biti, bez obzira što smo ostali bez najboljeg igrača i kapitena Danijela Mihajlovića koji je prešao u Zvezdu", dodao je Dodić.

On je naglasio da Jagodina "iz utakmice u utakmicu podiže formu" i da je "svaki dan uigranija".

"Odlazak Mihajlovića i činjenica da u poslednjoj liniji i na golu imamo igrače koji nisu nastupali prošle godine jeste hendikep, ali su prethodne dve utakmice pokazale da to ne mora biti od presudnog značaja", tvrdi strateg jagodinskog tima, uz napomenu da će "snage koje su iznele teret na utakmicama sa Vojvodinom i Smederevom" činiti i glavninu sastava protiv Zvezde.

Prema njgovim rečima, i Perica Ognjenović je u konkurenciji za startnu postavu posle oporavka usled zdravstvenih problema.

"Odlazak Maihajlovića je stvorio problem na štoperskoj poziciji i cilj nam je da do kraja prelaznog roka, uz sadašnja tri štopera, dovedemo još jednog. Međutim, i Zvezda čini sve da dođe do ekipe i igre pojačanjima koja u poslednje vreme dobija s Mihajlovićem u odbrani i Kaludjerovićem u špicu", zaključio je Dodić.

Novi kapiten Jagodine Bojan Beljić tvrdi da je "Zvezda favorit", ali da njegov tim "može da napravi povoljan rezultat, ako bude igrao dobro kao u Novom Sadu".

"Povoljan rezultata bila bi i podela bodova na Marakani", ocenio je kapiten Jagodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve