Nova vest
Fudbal

Petak, 27.08.2010.

13:35

Levov tim za Belgiju i Azerbejdžan

Jokaim Lev imenovao je nemačku tim za prve utakmice kvalifikacija na Euro 2012 protiv Belgije i Azerbejdžana, držeći se uglavnom sastava sa Svetskog prvenstva.

Izvor: IS

Autor: IS

Default images

Ponovo su pozvani Rene Adler, Haiko Vesterman i Kristijan Treš, dok će Saša Riter debitovati kao deo nemačke reprezentacije.

’’Mi naravno hoćemo uspešan početak u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kao i da povećamo naše mogućnosti za Svetsko prvenstvo,“ rekao je Lev na zvaničnom sajtu DBFa.

Arne Fridrih, Džerom Bouteng, Pjotr Trohovski i Denis Aogo su četiri igrača koji su učestvovali na Svetskom prvenstvu, a trenutno su povređeni i tako sprečeni da učestvuju na mečevima u septembru dok Serdar Tači još nije u formi.

Tomas Hiclšperger, iako je predvodio reprezentaciju protiv Danske u avgustu sada nije u formi, dok će Mihael Balak formu da povrati u Bajeru iz Leverkuzena, posle tri meseca pauze.

Nemačka ekipa za mečeve sa Belgijom i Azerbejdžanom:

golmani: Rene Adler (Bajer Leverkuzen), Manuel Nojer (Šalke), Tim Vize (Verder Bremen).
odbrana: Holger Badštuber (Bajer Leverkuzen), Marsel Jansen (Hamburg), Filip Lam (Bajern Minhen), Per Mertezaker (Verder Bremen), Saša Riter (Volfsburg), Heiko Vesterman (Hamburger).
vezni igrači: Kakau (Štutgart), Sami Kedira (Real Madrid), Toni Kros (Bajern Minhen), Marko Marin (Verder Bremen), Tomas Miler (Bajern Minhen), Mesut Ozil (Real Madrid), Lukas Podolski (Keln), Baštjan Švajnštajger (Bajern Minhen), Kristijan Treš (Štutgart).
napad: Mario Gomez (Bajern Minhen), Štefan Kisling (Bajer Leverkusen), Miroslav Kloze (Bajern Minhen).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve