Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.08.2010.

14:45

Reporterka pogođena sa pola terena!

U poslednje vreme mnogi video snimci oduševljavaju, tako se i mnoge zabaviti neprijatnost koju je doživela sportska reporterka Džesika Kastrop.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sve se dogodilo na utakmici između Štutgarta i Majnca, tačnije pre nego što je ona počela, a Kastropovu je pogodila lopta upućena sa pola terena.

Pre utakmice, uz teren je postavljen pult televizije Sky Sports, a Džesika je na tom mestu razgovarala sa sportskim direktorom Štutgarta Fredijem Bobičem.

U trenucima dok je Džesika razgovarala sa Bobičem u glavu ju je udarila lopta i to poprilično jako, da se i njen sagovornik trznuo.

Nije bilo lepo iskustvo, jer ko bi tako nešto uopšte očekivao. Ali, brzo sam se od svega oporavila. Znam i ko je šutirao, u pitanju je Kalid Bularuž, bilo je sasvim slučajno, tako je rekao, i odmah je došao i uputio mi izvinjenje“, rekao je Džesika Kastrop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve