Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.08.2010.

10:36

Stanojević: "Nećemo sada o Moreiri"

Partizan je uspeo da se plasira u Ligu šampiona iako je u većem delu utakmice igrao bez dva ključna igrača na sredini terena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Saša Ilić je zbog povrede zamenjen već u prvoj polovini prvog poluvremena, Moreira nije bio u ekipi zbog toga što se žali na bolove u nozi. Iako lekarski nalazi i iz Srbije i iz Portugalije 'ne prepoznaju' povredu Portugalca u klubu smatraju da igrač koji kaže da oseća bol ne može da igra. Zbog toga Moreire nije bilo u timu a trener Stanojević nije oduševljen takvom situacijom.

Najplaćeniji igrač u novijoj istoriji Partizana sigurno bi mu značio.

"Ne znam da li da sada pričamo o Moreiri ili da sačekamo da prenoći. Sada sam euforičan i svašta bih mogao da kažem ali je možda bolje da razmislim o svemu. Njemu sam već rekao neke stvari a planiram da ispričam i vama, imam dosta da kažem," rekao je još u avionu Stanojević.

"Nije trenutak za tu priču zbog emocija... Ali, ovakva utakmica, trenutak kada se okrenem ka klupi u kojem bi mi on možda značio a tamo sede deca, Miljković, Brašanac... zar je to - to? Nema biranja utakmica, ne možemo tako..."

Stanojević nije želeo da nastavi, a Moreira, koji je sasvim mirno primio odluku da ne igra protiv Anderlehta i posle meča pitao čelnike kluba da li može da ode u Portugaliju i tamo se leči, dremao je u avionu na povratku iz Brisela bez pokazivanja emocija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve