Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.08.2010.

02:20

Liga B: Partizan ubedljiv

Rezerve Partizana pobedile su Srem iz Jakova sa ubedljivih 4:1 u prvom kolu beogradske lige drugih timova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Crno-beli” su do trijumfa došli golovima Šćepovića u 36. i 55, Mijića u 75. i Brašanca u 89. minutu, dok je strelac za poraženi tim postigao Vranić u 58. minutu.

Partizan je meč odigrao u sastavu Radosavljević, Miljković, Boljević, Ostojić, Nastasić, Brašanac, Ranđelović, Mijić, Babović, Bogunović i Šćepović.

Već u 9 minutu Babović je iz slobodnog udarca pogodio stativu, a potom su neuspešni bili Bogunović, Mijić i Ščepović. Mladi napadač ipak je uspeo da stigne do gola u 36. minutu na pas Ranđelovića.

Odmah na početku drugog poluvremena Brašanac je odlično izveo slobodan udarac, ali u poslednjem trenutku jedan igrač Srema je glavomskrenuo loptu sa putanje ka golu. Ubrzo, u 55. minutu, Šćepović je posle odličnog prodora Bogunovića i odličnog centaršuta postigao svoj i Partizanov drugi gol na meču.

Samo tri minuta kasnije gosti su zahvaljujući odličnom Vraniću smanjili na 2:1, a ubedljivu pobedu “crno-blima” doneli su Mijić u 75. i Brašanac u 89. minutu.

Prvi tim Partizana u nedelju igra svoj drugi meč u novoj sezoni JSL lige, a u okviru trećeg kola gostovaće OFK Beogradu na "Omladinskom stadionu".

Stadion: SC Partizan – Teleoptik u Zemunu, Gledalaca: 100, Sudija: Radovan Ćeramilac (Beograd)
Pomoćnici: Uroš Stojković i Željko Mohora (Beograd), Žuti kartoni: Babović 28’ (Partizan), Vujnović 46’ (Srem)

Partizan – Srem (Jakovo) 4:1 (1:0)
Šćepović 36, 55, Mijić 75, Brašanac 89 - Vranić 58

Partizan: Radosavljević (Živković 46’), Miljković, Boljević, Ostojić, Nastasić, Brašanac, Ranđelović, Mijić, Babović, Bogunović (Pavićević 69’), Šćepović

Srem (Jakovo): Žigić, Kevdžija, Regojević, Pajić (Aleksić 46’), Stojanac (Perin 66’), Vujnović, Mitrović, Žujović, Pavlović (Trajković 69’), Vranić, Lilić (Pavković 66’)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve