Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.08.2010.

22:06

CG: Rudar ubedljiv protiv Mogrena

Treće kolo T-com Prve crnogorske lige obeležila je ubedljiva pobeda prošlogodišnjeg šampiona Rudara od 4:0 nad budvanskim Mogrenom.

Izvor:

Autor:

Default images

Mogren, koji je bio prvak Crne Gore u sezoni 2008/09. došao je u Pljevlja uveren u pobedu posle ubedljive igre i rezultata u prošlom kolu protiv Dećića.

Po dva gola za Rudar postigli su Randelović i Jovanović. I Budućnost je zabeležila treću pobedu ove sezone protiv nejakog Mornara, bilo je 3:1

Zeta je u Radanovićima odigrala samo 1:1 protiv Grbalja. Gosti su poveli već u drugom minutu preko Koraća, a bod domaćinu doneo je Uzoma u 60. minutu. Lovećen je postigao pet golovam na gostovanju OFK Baru, bilo je 5:2.

Dečić je i drugi put ove sezone slavio na svom stadionu, ovoga puta protiv Petrovca, a strelci su bili Đukić u trećem i Sofranac u 71. minutu. Sutjeska je u Nikšiću bila bolja od podgoričke Mladosti, 2:1. Gosti su poveli golom Seratlića u petom minutu, ali je Sutjeska došla do pobede golovima Međedovića u 14. i Markovića u 75. minutu.

Rezultati 3. kola Prve crnogorske lige:
OFK Bar – Lovćen 2:5
Dečić – Petrovac 2:0
Grbalj Radanovići – Zeta 1:1
Rudar – Mogren 4:0
Sutjeska – Mladost Podgorica 2:1
Budućnost – Mornar 3:1


Tabela: Rudar i Budućnost po 9 bodova, Mogren i Dečić 6......Mladost, Petorvac i Zeta po 1 bod, Mornar 0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve