Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.08.2010.

14:25

I Sulejmani u Viteseu?

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije i član Ajaksa, Miralem Sulejmani, mogao bi naredne sezone da igra u Viteseu kao pozajmljen igrač.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sulejmani je ovog leta bio blizu prelaska u Vest Hem, ali je problem bila radna dozvola koju nije uspeo da dobije.

Talentovani napadač bi se, u slučaju odlaska u Vitese, pridružio svojim saigračima iz mlade reprezentacije Srbije, Nemanji Matiću i Slobodanu Rajkoviću, koji će takođe, kao pozajmljeni igrači Čelsija, nastupati za Vitese.

Bivša zvezda Herenvena je u Ajaksu uglavnom grejao klupu kod trenera Martina Jola, tako da 21-godišnji fudbaler želi da nađe klub u kome bi bio starter.

Klub iz Arnhema je nedavno dobio novog vlasnika, gruzijskog biznismena Meraba Jordaniju koji je u bliskim vezama sa vlasnikom Čelsija, Romanom Abramovičem.

Jordanija je ubrzo po preuzimanju kluba dogovorio da trio Čelsija, Matej Delac, Slobodan Rajković i Nemanj Matić naredne sezone nosi dres Vitesea. Takođe, postoji interesovanje i za još jednog igrača Ajaksa, Ismaela Aisatija, koji bi takođe mogao da obuče dres kluba iz Arnhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve