Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.08.2010.

22:15

Ibrahimović se vraća u Milano?

Italijanski mediji prenose da je napadač Barselone Zlatan Ibrahimović postigao dogovor sa fudbalskim klubom Milan o prelasku u taj klub.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani ranije je rekao da će uprave dva kluba tek u sredu razgovarati o mogućem transferu švedskog napadača u Milan.

Ipak mediji tvrde da je Ibrahimović postigao dogovor sa "crveno-crnima". "Razgovori oko dolaska Ibrahimovića su zvanično počeli. U sredu ću se sastati sa predsednik Barselone Sandrom Roselom", izjavio je Galijani.

Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola je rekao da će njegov klijent i u narednih godinu dana igrati u Barseloni.

"Velika je čast što je Milan pokazao želju da dovede Ibrahimovića, ali to je nemoguća misija", rekao je menadžer švedskog fudbalera.

"Milan i Ibra su se dogovorili. Šveđanin će primati godišnju platu od šest miliona evra, a ostatak će plaćati Barselona. Zlatan je srećan što će preći u Milan i oduševljen je što će igrati u Ligi šampiona. To je za njega bila ključna stvar", navodi sajt Gol, pozivajući se na kompaniju Medijaset, čiji je vlasnik predsednik Milana Silvio Berluskoni.

Ibrahimović je prošle sezone za Barselonu odigrao 41 utakmicu i postigao 21 gol.

Šveđanin je od 2006. do 2009. godine igrao za Milanovog gradskog rivala, Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve