Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.08.2010.

12:59

Kraj "španske serije": Mrđa u Sionu

Najveća sapunica srpskog fudbala ovog leta završena, Mrđa potpisao za švajcarski Sion.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentativac Srbije i sada već bivši kapiten Vojvodine Dragan Mrđa karijeru nastavlja u Sionu.

Na zvaničnom sajtu švajcarskog prvoligaša navodi se da je Mrđa već potpisao trogodišnji ugovor i da se novoj ekipi priključuje u četvrtak uveče.

Predsednik Siona, boravio je u sredu u Beogradu i pratio igru Mrđe na prijateljskoj utakmici Srbija - Grčka. Sama činjenica da je iz ovog kluba stigla najviša delegacija, za razliku od "emisara" Olimpijakosa, Rapida...govori da je predsednik tog kluba došao u Beograd u nameri da završi posao.

Tako je završena "sapunica" koja je došla do svog vrhunca u sredu kada je Crvena zvezda poslala zvaničnu ponudu i pridružila se Partizanu...

Podsetimo, tokom leta nekolicina klubova navodno se interesovala za ovog igrača: Bursa,Trabzon, Erkules, Bordo, Partizan, Zvezda, Rasing...

Na kraju ove "sage" Mrđa prelazi u redove dvostrukog šampiona Švajcarske, ekipu kojoj i dalje igra nekadašnji napadač Partizana Goran Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

213 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve