Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.08.2010.

18:56

Radoslav Batak u Mogrenu

Crnogorski reprezentativac Radoslav Batak potpisao je šestomesečni ugovor sa budvanskim Mogrenom.

Izvor: B92, Vijesti

Autor:B92, Vijesti

Default images

Iako su ga mediji nedeljama 'selili' iz kluba u klub i pominjali mogućnost da završi u jednom od beogradskih 'večitih rivala' Batak je završio u Budvi.

"Registrovali smo ga na pola godine kao amatera, kao što smo i Ćetkovića pre dve godine, ali ukupan ugovor će biti potpisan na dve godine. Postoji i klauzula po kojoj će, ukoliko iskrsne povoljna ponuda iz inostranstva, Batak moći da ode do 31. avgusta. Sa njim ćemo dobiti čvrstinu u odbrani, imaćemo još veću ozbiljnost, pogotovo kada narednog leta na red dođu i evropski mečevi. Sigurno da smo kompletirali odličan tim," rekao je za podgoričke Vijesti Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.

Dovođenjem Bataka Budvani su pojačali odbranu, prethodno su angažovanjem Đokaja i Matića 'skockali' vezni red, dok ostanak Grbića i kapitena Gluščevića garantuje jak napad. Dolasci Mirkovića, Ćulafića i Madžara dodatno su zaoštrili konkurenciju.

Prošle sezone Mogren je završio na trećem mestu tabeli, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope Budvane je zaustavio Makabi iz Tel-Aviva (2:0, 1:2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve