Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.08.2010.

22:30

Stojić nudi Kaluđerovića Zvezdi

Napadač Rada Andrija Kaluđerović bio je drugi strelac JSL prošle sezone, a finansijer “građevinara” Ranko Stojić ističe da je on idealan igrač za Crvenu zvezdu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Stojić potvrđuje da su za Kaluđerovića zainteresovani i timovi iz Francuske, te da ga veliki broj ekipa želi na pozajmicu.

“Andrija je izrastao u napadača visoke klase, u evropski prototip koji ume da zadrži loptu, dobije gotovo svaki vazdušni duel, ali i postigne gol”.

“Uklapa se potpuno u profil koji Zvezda traži i da je igrao protiv Slovana na “Marakani” verujem da bi se bar jednom upisao u strelce”, ističe Stojić koji potvrđuje da su “crveno-beli” i dalje potencijalni kupci.

“Zvezda i dalje stoji kao moguća opcija za Andriju, ali su oni na potezu”.

Zvezda neće smeti mnogo da čeka za Kaluđerovića, jer postoje interesovanja i drugih klubova, pogotovo iz Francuske.

“Stalno stižu ponude, ali su mnoge vezane za pozajmicu na godinu dana sa pravom otkupa, što ni Radu, a ni Andriji ne odgovara. Hoćemo čistu situaciju i rešićemo je uskoro. Vodio sam kroz menadžersku karijeru Prša, Sahu i tvrdim da je Kaluđerović dostigao visok evropski nivo”, rekao je Stojić, koji je učestvovao u prodaji Vujadina Savića u Bordo.

Kaluđerović je rođen 1987. godine u Bačkoj Topoli, a u Rad je došao 2009. godine iz OFK Beograda. Na 45 nastupa za "građevinare" postigao je 20 golova. Jednom je je nastupio i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve