Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.08.2010.

22:10

Helsinki bez Baha i Zejnelija

Dvojica igrača sredine terena prvaka Finske HJK Helsinkija, Davda Bah i Erfan Zejneli, propustiće revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zejneli, finac albanskog porekla će zbog povrede u prvoj utakmici, u kojoj je zamenjen u 24. minutu igre, pauzirati duže, a pominje se i operacija kao jedino rešenje.

Gambijac Bah je isključen na utakmici drugog kola koju je Helsinki igrao sa litvanskim Ekranasom, a u ponedeljak mu je UEFA izrekla kaznu od tri utakmice neigranja.

Zbog izostanka dvojice veznih igrača Anti Murinen će imati problema sa 'sklapanjem' tog dela tima ali ni Stanojeviću nije sasvim lako.

Krstajić nije potpuno spreman ali se u Partizanu nadaju da će biti u stanju da odigra utakmicu u glavnom gradu Finske, Saša Ilić koji je takođe zamenjen zbog povrede je fit, a najveća dilema je da li će Moreira moći da igra.

Upravo zbog toga u Partizanovoj ekspediciji koja je doputovala u Helsinki najbrojniji su igrači sredine terena, u avionu su se, među ukupno 20 igrača, našli Petrović, Brašanac, Smiljanić, B. Jovanović, Tomić, Davidov, Moreira i Saša Ilić. Petrović, Tomić i Ilić su 'viđeni' u startnoj postavi, a četvrtog u toj liniji Stanojević će odrediti tek posle treninga u utorak kada bude jasno da li će Moreira moći na teren.

Partizna u Helsinkiju igra u sredu, od 18 časova po srpskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve