Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.08.2010.

21:59

Mrđa: "Voleo bih da odem u Bordo"

Kapiten Vojvodine Dragan Mrđa potvrdio je za “Večernje novosti” da je kontaktirao sa francuskim Bordoom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Poslednjih petnaestak dana Mrđa je bio glavna tema transfer glasima u Srbiji, a najzainteresovaniji za njega bio je šampion Partizan.

Međutim, pre nekoliko dana Bordo je postao glavni kandidat da dovede reprezentativca Srbije, a Vojvodina bi mogla da tome da zaradi milion i po evra.

“Da, kontakt postoji, videćemo šta će da bude već u naredna dva-tri dana. Voleo bih, naravno, da odem u klub kakav je Bordo, to je svakako veliki izazov, ali sačekajmo da vidimo šta će se dalje događati”, rekao je za "Novosti" najbolji strelac Jelen Superlige u prošloj sezoni.

Mada se u javnosti spekuliše sa enormnim ciframa obeštećenja koje bi Francuzi “lalama” trebalo da plate za najboljeg igrača (ide se do pet milion evra), najrealnije je, ipak, ona od milion i po evra.

U međuvremenu, za kupovinu Mrđe bio je zainteresovan i španski Erkules, pregovori su bili u završnoj fazi, ali od toga, bez obzira što se ta opcija još pominje, neće biti ništa.

“Klub je očekivao bankarske garancije iz Španije, a kad one do sada nisu stigle, teško da će i stići”, istako je Mrđa.

Mogućnost da ostane u Novom Sadu Mrđa praktično isključuje.

“Posle sezone koja je iza mene, pravi je trenutak za odlazak, prosto je “sazrelo”. Tačno je da ima još inostranih klubova koji bi, možda, mogli da budu moja naredna destinacija, ali zasada o tome ništa određenije ne mogu da kažem”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve