Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.08.2010.

16:21

Mesi: "Posle debakla, samo o Barsi"

Lionel Mesi izjavio da se oporavio od eliminacije nacionalnog tima sa Svetskog prvenstva, i da se okreće klupskim obavezama i nastupima za Barselonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Argentina je dobro igrala u grupnoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu, ali je porazom od Nemačke (4:0) elimisana u četvrtfinalu.

"Taj poraz me je mnogo pogodio, pošto nisam očekivao da ćemo izgubiti od Nemačke. Ali, to je prošlo i sada ništa ne možemo da uradimo. Oporavio sam se i sada samo razmišljam o Barseloni", rekao je Mesi.

Argentinac je odbio da komentariše odluku Fudbalskog saveza Argentine (AFA) da ne nastavi saradnju sa selektorom Dijegom Maradonom. Mesi je rekao da je cilj katalonskog kluba ove sezone isti kao i prethodnih - da osvoji sve titule.

"Cilj je uvek isti. Ove sezone ćemo pokušati da osvojimo sve titule. Znamo da će biti teško, ali imamo sjajan tim, željan trofeja", rekao je Mesi koji je ponovio da bi želeo da fudbaler Arsenala Sesk Fabregas ovog leta pojača Barselonu.

"Biće mi zadovoljstvo da igram sa Seskom. Ako dođe u klub neće imati problema sa privikavanjem na nove saigrače", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve