Petrović ostaje do kraja avgusta

Srpski reprezentativac Radosav Petrović ostaće u Partizanu do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, tvrdi generalni sekretar "crno-belih" Darko Grubor.

AKIzvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

Uprkos interesovanju Vest Hema, Rasinga, Sportinga i Lacija, Partizan želi da zadrži talentovanog fudbalera, pa da onda kao Ivan Obradović napusti klub pred kraj roka.

Grubor je ujedno i dementovao informaciju objavljenu u španskim medijima da će se narednih dana sastati u Milanu sa delegacijom Radinga iz Santandera kako bi pregovarali o transferu.

"U ovom trenutku svi su izgledi da će Petrović odigrati ne samo revanš u Helsinkiju, nego će biti na raspolaganju stručnom štabu i za utakmice četvrtog kola kvalifikacija. Naravno, pod uslovom da eliminišemo FInce. A, to da putujem u Milano nije tačno i ako Rasing i dalje želi Raću o tome možemo da pregovaramo samo u Beogradu", jasan je Grubor.

Premija za Helsinki 30 hiljada evra

Ukoliko eliminišu Helsinki, fudbaleri Partizana biće nagrađeni od kluba sa po 30.000 evra!

Prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona doneće Partizanu sigurnu zaradu od 3.5 miliona evra, dok bi eventualni plasman u samo takmičenje obezbedilo dodatnih 7.1 milion. Svaka pobeda u grupi nagrađuje se sa 140 hiljada evra, dok remi vredi upola manje.

UEFA novčane nagrade isplaćuje tek na kraju ciklusa, dakle u junu sledeće godine.

Fudbal