Nova vest
Fudbal

Petak, 30.07.2010.

22:02

Mrđa ne dolazi, Kleo ne odlazi

Iako je Dragan Mrđa u petak trebalo da potpiše za Partizan od tog transfera, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović rekao je za ‘Novosti’ da Mrđa ne prelazi u Partizan i da će tokom subote "potpisati za jedan evropski klub".

“Mrđa nije potpisao, niti će potpisati za Partizan. On će se danas obavezati na vernost jednom evropskom klubu, a iz obzira prema njima još ne možemo javno da saopštimo o kome se radi”, rekao je Rabrenović.

Bez sumnje je eventualni prelazak Dragana Mrđe prava „bomba“ letnjeg prelaznog roka, pošto, ako je suditi po raznim uobičajenim čaršijskim pričama, nema ko nije upleo prste da pogura ili pomuti taj transfer. Od političara do reprezentativaca koji su se javili da „savetuju“ kolegu iz nacionalnog tima da ne ide u Humsku 1...

Javnost je uzburkala i informacija da bi dolaskom Mrđe u Partizan, zeleno svetlo za prelazak u Lacio dobio Kleo.

“Ma, to su besmislice. Nismo nijednom ni pričali o prodaji Klea”, u svom stilu je još jednom odgovorio predsednik Partizana Dragan Đurić.

Navodno, deo novca od prodaje Klea bio bi iskorišćen za dovođenje Dragana Mrđe. Jedino što bi ceo taj posao morao onda da sačeka barem još nedelju dana, dok prođe revanš sa Helsinkijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ipak, kako se može čuti, ni stručni štab nema najavu iz vrha kluba da bi mogao uskoro da ostane bez najboljeg strelca. Štaviše, Kleo je pre dve nedelje bio na razgovoru sa prvim čovekom Partizana Đurićem i pitao da li bi dobio dozvolu da promeni sredinu, ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda. Odgovoreno mu je da do kraja evropskih okršaja ni ne pomišlja na to.

Istina, ne bi bilo iznenađenje, pošto je to tipično u srpskom fudbalu, da dovođenjem Dragana Mrđe, umesto da ima gromovit napad, Partizan reši da proda Klea posle kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, svi u Humskoj 1 izričito tvrde da za Brazilca nemaju nijednu ponudu i da sigurno ostaje.

Pitanje je i koliko je Lacio kandidat da kupi Klea, pošto je pre dva dana doveo njegovog zemljaka Ernanesa iz Sao Paula, a broj stranaca van EU je popunjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve