Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2010.

23:20

Sukob navijača Zvezde i Slovana

Tokom utakmice između Crvene zvezde i Slovana u Beogradu, u kvalifikacijama za Ligu Evropa došlo je do manjeg incidenta.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Gostujući i domaći navijači su pokupali da se sukobe tokom meča na stadionu "crveno-belih".

Sredinom drugog poluvremena pukao je "topovski udar" na istočnoj tribini, na kojoj je u ograđenom delu bilo smešteno oko 200 navijača slovačke ekipe.

Navijači Slovana su posle toga počeli da čupaju stolice i počeli da gađaju navijače na istočnoj tribini, a navijači beogradskog tima su im uzvratili.

Ubrzo je stigao kordon policije i odvojio navijače, ali su posle toga navijači Zvezde na južnoj tribini počeli da gadjaju pristalice Slovana. I na taj deo stadiona stigao je kordon policije i sprečio incidente.

Dvojica Zvezdinih navijača povređeni

Dvojica navijača Crvene zvezde teže su povređeni tokom utakmice između beogradskog kluba i Slovana, a lekarski timovi su imali šest intervencija.

Kako je agenciji Beta rečeno iz klinike Anlave, navijač A.S. (1981), koji je bio u alkoholisanom stanju, zbog dubokih rasekotina desne šake prebačen je u Urgentni centar, dok je drugi mladić, M. T. (1991), zadobio posekotine obe šake. Obojica su se povredili na šiljke od ograde.

Dvojica lakše povređenih navijača iz Slovačke i još dvojica koji su kolabrirali zbrinuti su na licu mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve