Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2010.

19:41

Bekam ne prelazi u Vest Hem

Dejvid Bekam ne namerava da napusti Los Anđeles Galaksi i nije pregovarao sa čelnicima Vest Hema, rekao je portparol američkog kluba.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Mediji su spekulisali da bi Bekam mogao da pređe u Vest Hem, pošto je suvlasnik londonskog kluba Dejvid Gold rekao da želi da dovede bivšeg kapitena Engleske na Apton park.

Međutim, Bekamov portparol rekao je da će 35-godišnji fudbaler ostati u Galaksiju.

"Iako je laskavo čuti da je Vest Hem zainteresovan, moram reći da nam niko iz londonskog kluba nije poslao ponudu. Dejvid je srećan u Los Anđeles Galaksiju i ne namerava da napusti klub. On se raduje povratku na treninge 9. avgusta", rekao je portparol.

Bekam se još oporavlja od povrede ahilove tetive, zbog koje je propustio Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a očekuje se da će se na teren vratiti u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve