Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.07.2010.

16:38

Maikon u Realu za 28 miliona

Milanski Inter i Real Madrid postigli su dogovor o transferu Brazilca Daglasa Maikona u taj španski klub, preneli su italijanski mediji.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Listovi ’Gazeta delo Sport’ i ’Korijere dela Sera’ objavili su da su uprave ta dva fudbalska kluba postigle dogovor i da će Maikon preći u ’kraljevski klub’ za sumu od 28 miliona evra.

Navodno, preostalo je još samo da Maikon uskladi detalje ugovora sa upravom Reala, a ’Gazeta’ navodi da će se i to dogogoditi u naredna dva dana.

Maikon, navodno, traži četvorogodišnji ugovor i godišnju platu od šest miliona evra po sezoni, uz premije, dok je predsednik Reala Florentino Peres spreman da mu da platu od 5,5 miliona evra zajedno sa bonusima.

Maikon je nedavno izjavio da želi da pređe u Real kako bi ponovo sarađivao sa trenerom Žozeom Murinjom, sa kojim je prošle godine osvojio tri trofeja – Seriju A, Kup Italije i Ligu šampiona.

Defanzivac je u Inter došao 2006. godine iz francuskog Monaka. On je za 'neroazure' odigrao ukupno 125 mečeva i postigao 13. golova. Maikon, koji je u karijeru počeo u Kruzeiru, upisao je i 62 nastupa za reprezentaciju Brazila, uz šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve