B92: Vujadin Savić u Bordou

Kako B92 saznaje Crvena zvezda i Bordo postigli su u sredu u popodnevnim časovima dogovor o transferu Vujadina Savića u taj francuski klub.

Izvor: B92 Srbija, Francuska
Podeli

Kako nezvanično saznajemo, vrednost transfera je veca od dva miliona evra.

Očekuje se da ce mladi Savić ugovor potpisati u četvrtak i odmah se uputiti u Francusku gde će obaviti lekarske preglede.

Crvena zvezda je bila primorana na ovaj transfer, jer mladi defanzivac niježeleo da produži ugovor. Nova uprava Zvezde nasledila je Savićev ugovorkoji je isticao u decembru 2010. Prošlog leta, na insistiranje sportskog direktora Ivana Adžića, Savić je vraćen iz Rada gde je bio na pozajmici.

Podsetimo, Vujadin Savić je bio među prvima kojima je ponuđen novi ugovor i to još tokom zime 2009/2010. sezone, na koju štoper nije odgovorio. Pre mesec dana pregovori su intenzivirani, a Zvezda je Saviću dala da bira - da produži ugovor ili će biti prodat.

Kada je prošle nedelje javno zatražio od uprave kluba da mu se garantuje mesto u timu, bilo je jasno da će otići iz Zvezde.

Savić je profesionalnu karijeru počeo u Radu 2007. godine gde je za dve sezone odigrao 25 utakmica. 2009. vraća se u Zvezdu gde je igrao u mlađim kategorijama, a protekle sezone nastupio je na 14 utakmica, bez golgeterskog učinka.

Mladi štoper odigrao je i tri meča za mladu reprezentaciju Srbije.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu