Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.07.2010.

13:50

Zvezda - Hanover za kraj priprema

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u sredu (18h) sa nemačkim Hanoverom, u poslednjoj proveri pred start nove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda takmičarsku sezonu počinje 29. jula na svom terenu kada će u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati Slovan iz Bratislave.

Mladi Marko Vešović, koji je tokom priprema potvrdio da poseduje veliki potencijal, očekuje od duela sa Hanoverom isto tzalaganje kao i u meču sa Bursom.

„U sredu završavamo pripreme u Sloveniji susretom sa Hanoverom, koji sigurno predstavlja jedan od klubova iz samog vrha nemačke lige. Ukoliko budemo pružili partiju kao i protiv Burse, bez odstupanja od naše igre, možemo da se nadamo najboljem“, kaže Vešović.

Nikola Mikić je na utakmici protiv Aluminija u igru ušao sa klupe, kao i još neki igrači koji konkurišu sa generalnu probu sa nemačkim Hanoverom.

„Aluminij nam je došao kao dobra provera, pred sutrašnju „generalku“ protiv Hanovera. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro, pogotovo na taktičkom delu uz dosta akcija i prilika za gol. U nastavku smo takođe odigrali prema dogovoru sa šefom i mislim da smo na dobrom putu da spremni dočekamo dvomeč sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope“, istakao je Nikola Mikić.

Podsećanja radi, na prvom delu priprema, Zvezda je odigrala tri prijateljske utakmice i to sa Koprom 1:2, Staršeom 13:0 i Domžalama 0:0. Na drugom delu, na programu je do sada bilo pet test mečeva, Riding 1:3, Iran 1:1, Veržej 4:1, Bursa 2:2 i Aluminij 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve