Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2010.

20:16

Antić podneo izveštaj FSS-u

Selektor Srbije Radomir Antić podneo je izveštaj Stručnom odboru nacionalnog saveza o radu državnog tima u protekle dve godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

FSS je objavio da će, na osnovu zaključaka o izveštaju Antića, Stručni odbor pripremiti ocenu o radu selektora, koja će biti razmatrana na sednici Izvršnog odbora FSS, 21. jula u Staroj Pazovi.

"Selektor je imao opširan izveštaj, bogat brojnim ilustracijama kojima su do detalja predstavljene dve godine njegovog rada", izjavio novi je predsednik Stručnog odbora FSS Slobodan Santrač.

"Analizirane su kvalifikacije, način na koji je ostvaren veliki uspeh osvajanjem prvog mesta u kvalifikacionoj grupi i direktan plasman na svetsko prvenstvo u Južnoj Africi", dodao je Santrač.

"Ocena Stručnog odbora o izveštaju selektora Antića biće prosledjena na usvajanje Izvršnom odboru nacionalnog saveza 21. jula", rekao je Santrač koji je bio slektor SR Jugoslavije od 1994-1998. godine.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve