Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2010.

17:57

Lacio dovodi Akvafresku

Rimski Lacio dogovorio se sa Đenoom da za sledeću sezonu pozajmio napadača Roberta Akvafresku, potvrdio je direktor tima iz Đenove Enriko Preciosi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Lacio će po isteku pozajmice imati pravo da otkupi kompletan ugovor igrača, naravno, ako zadovolji svojim igrama u predstojećoj sezoni.

Rimljani su postigli dogovor sa klubom, ali ne i sa igračem, pa transfer još uvek nije zvaničan. Akvafreska nije želeo da komentariše ponudu “lacijala”.

“Mi smo se dogovorili sa Laciom i što se nas tiče Akvafreska može da ide u Rim. Sve ostalo zavisi od toga da li će Lacio postići dogovor sa igračem”, istakao je Preciosi.

Italijanski napadač ima 22 godine, a prošlu sezonu je odigrao četiri meča i dao dva gola za Đenou pre nego što je pozajmljen Atalanti gde je samo jednom bio strelac u 12 utakmica. Prethodne četiri sezone bio je igrač Intera ali nije odigrao ni jedan zvanični meč za “neroazure”

Dve godine je igrao na pozajmici u Trevizu (43 meča – 11 golova), a dve u Kaljariju (68 mečeva – 24 gola).

Igrao je i za mmladi selekciju Italije (U21) i na 21 utakmici postigao 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve