Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2010.

14:29

Partizan stigao u Jerevan

Fudbaleri Partizana doputovali su u ponedeljak u Jerevan na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pjunikom.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Utakmica je na programu u sredu od 17 časova u glavnom gradu Jermenije.

„Crno-beli“ su u prvoj utakmici pobedili jermenskog šampiona na stadionu u Humskoj rezultatom 3:1.

"Vrlo smo oprezni i koncentirsani, došli smo dva dana ranije, klub nam je izašao u susret i vrlo ozbiljno prišao ovoj utakmici. Očekujem težak meč, ali mislim da smo kvalitetniji od njih i verujem da ćemo proći", rekao je Stanojević. 

Trener srpskog šampiona rekao je da će u predstojećoj utakmici igrati sa dva napadača i dodao da će njegovi igrači ozbiljno ući u utakmicu.

"Igraćemo ofanzivno, sa dva špica. Mi smo Partizan i nema tu mnogo priče, moramo da držimo do našeg prepoznatljivog stila. Videli smo naše slabosti iz prve utakmice i probleme koje smo imali posle brzih transformacija igrača Pjunika. Imaju brze napadače i fudbalere sredine terena, pa ćemo uz veću dozu opreza ući u drugu utakmicu"



Partizan putuje u Jerevan u istom sastavu u kojem su dočekali tim Pjunika u Beogradu ali će ekipa za eventualno treće kolo kvalifikacija i nastavak sezone biti izmenjena. Partizan se, kako B92 nezvanično saznaje, dogovorio sa Ivicom Ilievim, nekadašnjim fudbalerom tog tima, u poodmakloj fazi su pregovori sa Milanom Smiljanićem, a nema informacija o tome da li se i dalje razgovara sa Draganom Mrđom, fudbalerom Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve