Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.07.2010.

23:21

Brazilac Aleks na probi u Zvezdi

Brazilski napadač Aleks Dionisio de Karvaljo (24), priključio se u utorak pripremama Crvene zvezde, gde će pokušati da se izbori za crveno-beli dres.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reč je o fudbaleru koji je pored Brazila, nastupao još u Portugaliji i Kuvajtu, gde ga je trenirao Stanislav Karasi.

„Prilikom prvog kontakta sa predstavnicima Crvene zvezde, shvatio sam koliko je ovo veliki klub. Na treningu sam se uverio da ima dosta kvalitetnih fudbalera i da nije lako igrati u Crvenoj zvezdi."

"Igrači su me prijatno dočekali i vidim da svi imaju veliku želju da se izbore za mesto u timu, jer je konkurencija velika. Uslovi za rad su odlični, što će mi sigurno pomoći da se dokažem“, izneo je svoje prve impresije Aleks.

Dani koji dolaze, u kojima će Aleks imati priliku da se dokaže i na prijateljskim utakmicama, doneće odgovor na pitanje da li Zvezda dobija još jednog Brazilca.

„Imam veliku želju da se dokažem, jer se ovakva prilika retko dobija. Igranje za tim koji u narednoj sezoni ima velike ambicije znači i svakom igraču koji se u njemu nalazi. Nadam se samo da ću brzo nadoknaditi izgubljeno, s obzirom da zbog letnje pauze nisam trenirao nekoliko nedelja“, zaključio je Aleks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve