Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.07.2010.

21:39

Junajted u Čikagu počeo turneju

Mančester junajted stigao je u Čikago gde će početi svoju turneju po Severnoj Americi koja će trajati 16 dana u pet gradova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Junajted će do četvrtka trenirati u "vetrovitom gradu" gde će u "Najkitaunu" promovisati dres za sledeću sezonu.

Potom će "crveni đavoli" otputovati u Toronto gde će odigrati prvi pripremni meč protiv Sletika. Potom slede dueli sa Unionom u Filadelfiji, Vizardsima u Kanzas Sitiju i MLS Ol-starsima u Hjustonu, a turneju će završiti u Gvadalahari gde će otvoriti novi stadion Čivasa.

"Bili smo ranije u Americi i uslovi su ovek bili izvrsni. To je jedan od glavnih razloga zašto smo izabrali ovo okruženje. Imamo malo drugačiji raspored jer ćemo imati dve baze, u Čikagu i Filadelfiji", rekao je pomoćni trener Junajteda Majk Filan.

Menadžer Junajtedove turneje Rob Džejms opisao je terene za trening u Kanzas Sitiju kao malom verzijom terena u Karingtonu, bazi "crvenih đavola" u Mančesteru.

Junajted na turneji neće računati na igrače koji su učestvovali na SP u Južnoj Africi. Menadžer Ser Aleks Ferguson najavio je da će se oni tek 28. jula priključiti treninzima.

Kompletan raspored turneje Mančester junajteda u SAD-u:
Toronto (Rodžers centar), 16. jul: Mančester junajted – Seltik
Filadelfija (Linkoln fajnenšl fild), 21. jul: Mančester junajted – Filadelfija Union
Kanzas Siti (Erouhed stadion), 25 jul: Mančester junajted – KS Vizards
Hjuston (Reliant stadoin), 28. jul: Mančester junajted – MLS Ol-stars
Gvadalahara, Meksiko 30. jul: Mančester junajted - Čivas

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve