Asuli: Suares i Honda blizu Marseja

Luis Suares i Keisuke Honda mogli bi da pojačaju francuskog šampiona Olimpik iz Marseja, tvrdi novinar Ali Asuli blizak timu sa "Velodroma".

AKIzvor: B92 Francuska
Podeli

Urugvajac Suares i Japanac Honda su na proteklom Svetskom šampionatu u Južnoj Africi zablistali u nacionalnim dresovima, a Suares iza sebe ima i spektakularnu sezonu u Ajaksu.

"Mogu da vam potvrdim da su Luis Suares i Keisuke Honda glavne mete Olimpika u prelaznom roku. Šanse da dođu su velike, ali u ovakvom okruženju ništa nije sigurno", rekao je Asuli za sajt football.fr.

"Saopštio sam informaciju koju sam dobio, ali ništa nije gotovo. Olimpik trenutno radi na uspešnom završetku pregovora", rekao je Asuli.

Asuli tvrdi sa je Olimpik finansijski sposoban da dovede talentovana fudbalera jer se sprema da proda Taje Taiva i Hatema Ben Arfu.

"Kada smo doveli Luča Gonzalesa za 18 miliona evra plus bonus, onda možemo da privučemo i druge igrače određenog nivoa".

"Ajaksov Luis Suares vredi oko deset miliona evra. Hondu će biti znatno lakše priuštiti, ali ne bi trebalo da prelazi sličnu cifru. Taivo i Ben Arfa će sigurno biti prodani, a blizu izlaska je i Benoa Šerju, tako da će svež nova stići u klupsku kasu", rekao je Asuli koji već 30 godina prati Olimpik Marsej i jedan je od najpoštovanijih novinara koji prate ovaj tim.

Fudbal

Rajevac: "Želim da ostanem"

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Milovan Rajevac rekao je da želi da ostane na toj funkciji i da vodi ekipu na sledećem Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Fudbal utorak 13.07. 14:40
strana 1 od 2 idi na stranu