Nova vest
Fudbal

Subota, 10.07.2010.

19:55

Ančeloti: "Kaka ne prelazi u Čelsi"

Trener Čelsija Karlo Ančeloti rekao je da želi da angažuje fudbalera Real Madrida Kaku, ali da je to trenutno nemoguća misija.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Italijanski stručnjak je istakao da ’kraljevski klub’ za sada ne želi da proda reprezentativca Brazila.

"Kaka je ono što nam treba i ja sam u stalnom kontakt sa njim. Međutim, na žalost, on ne može da pređe u Čelsi, pošto Real ne želi da ga proda. Takođe, to bi bio multimilionski transfer. Trenutno, nijedan od tih uslova ne može biti ispunjen", rekao je Ančeloti.

Mediji spekulišu da je Čelsi zainteresovan i za napadača Barselone Zlatana Ibrahimovića, ali Ančeloti tvrdi da nije planirao da angažuje Šveđanina, pošto u timu ima fantastičnog Didijea Drogbu.

"Kada u timu imate nekoga kao što je Drogba, igrača koji postiže 37 golova u sezoni, zašto bi tražili drugog napadača?", zapitao se Italijan.

Ančeloti očekuje da će Mančester siti potrošiti najviše novca tokom letnjeg prelaznog roka.

"Siti troši mnogo novca, a Roberto Manćini okuplja sjajan tim. Videćete, on će na kraju dovesti i Aleksandra Kolarova i Edina Džeka", rekao je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve