Nova vest
Fudbal

Subota, 10.07.2010.

12:46

Zoran Filipović u Južnoj Africi

Još jedan trener sa "ovih" prostorau Južnoj Africi. Nakon Vlade Vermezovića, i Zoran Filipović treniraće jednu ekipu "Goldeni iglse" iz Durbana.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Zoran Filipović tek što je sklopio trenersku stranicu u Mađarskoj, i počeo da se odmara, ponovo će na trenersku klupu, u dalekoj Južnoj Africi.

U subotu krećem za Durban, koji će biti moja nova destinacija sledećih 12 meseci . Potpisao sam ugovor na godinu plus godinu i odmah krećem na posao” kaže nekadašnji golgeter i trener Crvene zvezde i Benfike i prvi selektor Crne Gore. -

Filipović se sve, dakle, dogovorio sa čelnicima “Goldeniglsa”.

Zlatne strele“ su prošle sezone završile u sredini tabele, a želja je da se načini korak više. Zato su tražili iskusnog stručnjaka i izbor je pao na mene. Ugovor je finansijski dobar i sada ostaje da zasučem rukave .Njihova želja je da edukujem igrače, da im unesem onu toliko potrebnu evropsku notu i da zajedničkim snagama stabilizujemo klub”

Prvenstvo počinje sredinom avgusta, a pripreme - odmah.

Zato sam se već zaputio u Južnu Afriku. A kada sam već tamo gledaću i finale Svetskog prvenstva”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve