Nova vest
Fudbal

Subota, 10.07.2010.

10:06

Pjunik se pojačava pred Humsku

Prvi protivnik Partizana u kvalifikacijama za LŠ, Pjunik, doveo je pred mečeve sa crno-belima, dva pojačanja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dva nova igrača su napadač beloruskog „BATE Borisov“, ali i Nigerijac koji nastupa za olimpijsku reprezentaciju te zemlje i koji igra na poziciji levog beka.

Napadač je Oganjes Goarjan, reprezentativac Jermenije, koji je počeo u mokovskom Dinamu, igrao za Lokomotivu i beloruski BATE Borisov.
Ovog proleća u beloruskom prvenstvu odigrao je tri utakmice i postigao jedan gol, jesenas je upisao pet nastupa u Ligi Evrope.

Jermenski mediji najavljuju povratak jednog od najpoznatijih jermenskih fudbalera, Edgar Manučarjana. Igrač koji je sa 18 godian otišao iz Pjunika u Ajaks igrao je za holandskog velikana do 2009. godine, a posle po šest mseci u Harlemu i AGOVV Apeldornu, vratio se u Jermeniju.

Trenira sa ekipom Pjunika a Vardan Minasjan, trener Pjunika i reprezentacije Jermenije kaže da "očekuje skori dogovor".

Ekspresna registracija obojice nije predstavljala problem, pošto je vlasnik kluba i predsednik tamošnjeg nacionalnog saveza.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pripremio je 'skauting' Pjunika sa svojim saradnicima. Njegov pomoćnik Vuk Rašović čak je i putovao u Jermeniju.

"Dolasci novih igrača malo nam remete planove. Ipak, okosnica ekipe ostaje ista, snimili smo ih, analizirali, od nedelje ćemo prikazivati igračima najznačajnije detalje iz igre Pjunika. Uz svo poštovanje prema prvaku Jermenije, ja sam preuzeo odgovornost i rekao da ćemo se plasirati u sledeću rundu kvalifikacija," kaže Stanojević.

Prva utakmica Partizan – Pjunik igra se u sredu na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve