Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.07.2010.

17:22

Kolarov 'slobodan' za 22,5 miliona

Predsednik Lacija Klaudio Lotito objavio je da će Aleksandra Kolarova pustiti da ode ukoliko neko od zainteresovanih klubova za njega plati 22,5 miliona evra.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Moje je mišljenje da Kolarov vredi koliko i (napadač Lacija Mauro) Zarate koga smo mi platili 22,5 miliona evra", rekao je Lotito.

"Kolarov nije tražio da napusti klub. Samo je izrazio ambiciju da karijeru nastavi u većem klubu, što je njegovo legitimno pravo. Mi, ipak, nikada nismo planirali da ga prodamo", dodao je Lotito.

Kolarov je u Lacio došao 2007. godine i za italijanski tim odigrao 87 utakmica na kojima je postigao tri gola.

Dobrim partijama privukao je pažnju brojnih velikih evropskih klubova, a u poslednje vreme najviše se kao njegov novi tim pominjao Mančester Siti. Mediji su pisali i da je Lacio već odbio 12 miliona funti (oko 14.5 miliona evra) vrednu ponudu madridskog Reala za Kolarova.

Pre Lacija, Kolarov je igrao za OFK Beograd i za Čukarički, a dres reprezentacije Srbije nosio je na 15 utakmica. Bio je član ekipe koja je igrala na Mondijalu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve