Espinosa: "Nesrećna greška"

Sudija Maurisio Espinosa, koji nije video da je lopta posle šuta Frenka Lamparda protiv Nemačke prešla gol liniju, rekao je da je načinio "nesrećnu" grešku.

Izvor: B92 Urugvaj
Podeli

On je rekao da se nalazio u dobroj poziciji, ali da je lopta bila brza zbog čega sudije nisu mogle da vide da je prešla gol liniju.

Espinosa je rekao da se loše osećao kada je shvatio da je pogrešio, ali da sada mora da "nastavi dalje, pošto se takve greške događaju u fudbalu".

Opširnije na specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu.

Fudbal

Irmatov i Kasai sude polufinala

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da će Ravšan Irmatov i Viktor Kasai će suditi polufinalne mečeve Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Fudbal ponedeljak 5.07. 18:07

Zvezde tenisa igrale fudbal

Iako je najavljeno da tokom trajanja Vimbldona utakmice SP neće biti emitovane na terenima Ol Inglanda, najveći teniski turnir nije mogao da prođe bez fudbala.

Tenis ponedeljak 5.07. 10:04

SP: Urugvaj - Holandija (20.30h)

Reprezentacije Urugvaja i Holandije sastaju se u utorak od 20.30h u Kejptaunu u prvom polufinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Fudbal ponedeljak 5.07. 20:43

Španija vodi na fer-plej listi

FIFA je saopštila da je reprezentacija Španije najdisciplinovanija ekipa na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i da trenutno vodi na fer-plej listi timova.

Fudbal ponedeljak 5.07. 21:26

Gudlak povukao suspenziju Nigeriji

Predsednik Nigerije Džonatan Gudlak povukao je dvogodišnju suspenziju koju je odredio reprezentaciji te zemlje zbog lošeg rezultata na Svetskom prvenstvu.

Fudbal ponedeljak 5.07. 18:34

Holanđani ne potcenjuju Urugvaj

Selektor Holandije Bert van Marvijk upozorio je svoje igrače da ne potcenjuju Urugvaj pred predstojeći meč polufinala Mundijala u Južnoj Africi.

Fudbal ponedeljak 5.07. 10:41
strana 1 od 2 idi na stranu