Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.07.2010.

09:37

Lomić menja Kolarova u Laciju?

Beogradski Sport piše da su pregovori Partizana i Lacija oko transfera Marka Lomića u završnoj fazi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema navodima tog lista 'nebeskoplavi' su odlučili da zamene reprezentativca Srbije Kolarova za koga se interesuje više evropskih velikana levim bekom Partizana a vrednost transfera samo se nagađa.

Lomićevi agenti su u poslednje de godine dvojicu igrača beogradskih 'crno-belih' odveli u Italiju, u Firencu, a transferi Jovetića i Ljajića bili su veliki i za beogradski klub veoma važni.

Za Lomića su navodno zainteresovani i ruski ligaši, pre svega moskovski Dinamo, a Danas piše da je taj transfer blizu realizacije i da trener moskovske ekipe Miodrag Božović insistira na Lomićevom dolasku.

Partizan bi, dve nedelje pred prvi nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, morao da traži novo rešenje po levoj strani. U slučaju da Lomić ode u Lacio prva opcija bio bi Duško Tošić koji je najavio da će tokom nedelje odlučiti da li nastavlja potragu za klubom u inostranstvu ili će u neki beogradski klub, Partizan ili Crvenu zvezdu.

Beogradski sportski dnevnici bave se i potencijalnim transferom Radosava Petrovića. Italijanski mediji pominju interesovanje Fiorentine i navode da je predsednik kluba Korvino u potrazi za talentovanim igračima u Evropi.

Petrović koji je učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi uklapa se u takav plan, a prema portalu 'Violagol' Petrovićeva cena ("od tri do pet miliona evra") nije prepreka.

"Znam da su se pojavili tekstovi o interesovanju Fiorentine za Petrovića ali je to sve što znam jer ni mene ni igrača niko iz tog kluba nije kontaktirao," rekao je Jovica Radonjić, Petrovićev menadžer, "Gotovo sam siguran da nije bilo kontakta ni sa ljudima u Partizanu."

Petrović, inače, neće putovati na pripreme u Austriju nego će od 2. jula raditi u Beogradu po planu koji je za njega napravio kondicioni trener Dejan Ilić.

Što se mogućih dolazaka tiče koordinator sportskog sektora Albert Nađ 'presekao' je nedoumice oko Libijca Zabije.

"Odustali smo. Al Itihad je insistirao da sačekamo da se završi tamošnja Liga šampiona pa da onda poslujemo što nije izvodljivo. Možda ga angažujemo kasnije ali je u ovom trenutku daleko od Partizana," prenose Nađove reči izveštači sa priprema u Austriji.

O mogućem angažovanju Larija Kingstona nema novih vesti a ne pominju se ni drugi mogući dolasci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve