Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.06.2010.

14:43

OFK Beograd na pripremama u Krivaji

Fudbaleri OFK Beograda od ponedeljka rade u Krivaji, a trener Dejan Đurđević odveo je u staru bazu kluba sa Karaburme tridesetoricu igrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Planirano je da se, posle prve faze rada na Omladinskom stadionu, ekipa priprema u Krivaji za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope, 15. jula.

"U ovom trenutku je najvažnije da su svi igrači zdravi i da su sasvim dobro posle pauze izdržali prve napore," rekao je za klupski sajt Dejan Đurđević, "Uveren sam da ćemo na našem stadionu spremno i u dobrom raspoloženju dočekati predstavnika Islanda ili Belorusije u značajnom evropskom takmičenju."

'Romantičari' će u Krivaji provesti deset dana, da bi se onda vratili u Beograd.

U planu je da se deo završnih priprema za Jelen Superligu Srbije obavi u Sloveniji, na Pohorju, gde su 'plavo-beli' boravili i prošlog leta.

Dejan Đurđević je u Krivaju odveo trojicu golmana i 27 igrača u polju.

Na spisku putnika su golmani Šaranov, Topalović i Matek i igrači Mijatović, Beljić, Trivunović, Sinđić, Nikolić, Žeravica, Planić, Rodić, Krstić, Aleksić, Marković, Simić, Jovandić, Milić, Popović, Brkić, Stjepić, Milunović, Mišan, Petković, Jakimovski, Filipović, Pjević, Milenović, Igor Jelić, Kecojević i Injac.

Sa kondicionim trenerom Krdžalićem su u Beogradu ostali Milovac, Skopljak, Mrvaljević, Radivojević i Lazarevski.

Karaburmu su do sada napustili Petar Jelić i Branko Lazarević su postali članovi inostranih klubova, a svi su izgledi da će tako biti i sa Kameruncem Abubakarom Oumarom i Brazilcem Robertom Karvaljom.

Dok se ekipa priprema u Krivaji na Karaburmi se privode kraju pripreme stadiona za mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trava na glavnom terenu je spremna već sada, a direktor stadiona Vlada Lečić je zadovoljan urađenim poslom iako ima još posla do 15. jula.

"Uložili smo veliki napor da sa minimalnim sredstvima koja su nam bila na raspolaganju mnogo toga dovedemo u red, što znači da ćemo buduće rivale, što se infrastrukture ovog sportskog objekata tiče, dočekati domaćinski i kako dolikuje klubu renomea i tradicije OFK Beograda," kaže Lečić.

OFK Beograd se u kvalifikacije za Ligu Evrope uključuje od drugog kola i sastaje sa boljim iz dvomeča beloruskog Torpeda iz Žodina i islandskog Filkira iz Rejkjavika. Revanš je u gostima sedam dana kasnije (22. jul).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve