Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.06.2010.

11:49

Simon Vukčević u Olimpijakosu

Simon Vukčević, reprezentativac Crne Gore i nekadašnji kapiten Partizana, igraće sledeće sezone za Olimpijakos.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vukčevića će lisabonski Sporting, čiji je član, proslediti u Pirej na jednogodišnju 'pozajmicu' a novi trener Paulo Serđo i Vukčević složili su se da je odlazak rešenje.

"Želim mu svu sreću u životu, nemam ništa protiv njega ali smo odlučili da na Vukčevića ne računamo i da pokušamo da rešimo tu situaciju," prenosi reči trenera Sportinga crnogorski portal Cafemontenegro.

Vukčević je u Grčkoj prošao lekarske preglede a postoji mogućnost da na kraju sezone pirejski 'crveno-beli' otkupe Vukčevićev ugovor za 3,7 miliona evra, navodi isti izvor.

Paulo Serđo 'precrtao' je i drugog crnogorskog internacionalca u Sportingu, Milan Purović će, kao i Marko Kaneira i Pedro Silva, trenirati sa drugom timom dok se ne nađu novi klubovi za njih.

Crnogorci su u Portugaliju stigli u istom prelaznom roku, Vukčević iz Saturna iz Podmoskovlja, Purović iz Crvene zvezde 2007. godine.

Vukčević je sve vreme bio u Lisabonu, a Purović uglavnom na pozajmicama (Kajzerispor (Turska), Videoton (Mađarska), Olimpija Ljubljana (Slovenija)).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve