AZ Alkmar otišao za jedan evro!

Novoosnovani konzorcijum sastavljen od lokalnih firmi otkupio je holandski klub AZ Alkmar za jedan evro.

Izvor: B92 Holandija
Podeli

Među novim vlasnicima kluba koji je pre godinu dana osvojio titulu prvaka Holandije je i nekoliko ranijih poverilaca i na taj način rešen je deo duga od skoro deset miliona evra. Na popisu dobara koja su plaćena evro je i stadion DSB. Mesto na kojem AZ igra nosi ime banke koja je propala u oktobru 2009. godine a novi vlasnik je stadion platio 15 miliona evra i iznajmljivao ga klubu za 900 hiljada godišnje.

Sve akcije nisu rešile problem do kraja pa će tokom leta biti burno.

Očekuje se prodaja najboljih igrača, a na spisku onih koji bi mogli da donesu ozbiljniju zaradu su argentinski golman Serhio Romero, Belgijanci Musa Dembele i Marten Martens, Holanđani Munir El Hamdaui, Stijn Skars i Džermejn Lens...

Fudbal

Pobeda Srbije pred put u Afriku

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Kameruna sa 4:3 (4:2) u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Fudbal subota 5.06. 22:29

Stiv Neš - novinar u Južnoj Africi

Voli fudbal i rođen je u Južnoj Africi, to je dobitna kombinacija koja je preporučila portalu CBSsports.com da Stiva Neša akredituje za Svetsko prvenstvo u JAR.

Fudbal subota 5.06. 18:57

Drogba operisan, možda igra na SP

Kapiten Obale Slonovače Didije Drogba podvrgnut je operaciji ruke i postoji mogućnost da će se, ipak, naći na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Fudbal subota 5.06. 23:21

SAD rutinski protiv Australije

Edson Badl postigao je svoje prve golove u dresu reprezentaciju Sjedinjenih Država a tim Boba Bredlija savladao je Australiju rezultatom 3:1.

Fudbal subota 5.06. 18:49

Mikael Esijen, očekivan kraj sezone

Mikael Esijen, najveća zvezda reprezentacije Gane rođen je u Akri 3. decembra 1982. igra na nekoliko pozicija na sredini terena, a dobro se snalazi i u odbrani.

Fudbal subota 5.06. 14:06

Kaka: "Spreman sam da budem lider"

Brazilski fudbaler Kaka rekao je da nije zabrinut zbog svoje forme pred SP, kao i da je spreman da preuzme odgovornost kao vođa svog tima na turniru u JAR..

Fudbal subota 5.06. 09:49
strana 1 od 2 idi na stranu