Nova vest
Fudbal

Subota, 05.06.2010.

09:49

Kaka: "Spreman sam da budem lider"

Brazilski fudbaler Kaka rekao je da nije zabrinut zbog svoje forme pred SP, kao i da je spreman da preuzme odgovornost kao vođa svog tima na turniru u JAR..

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Svaki dan mi je sve bolje. Povreda me više ne muči. Radio sam sve što sam planirao do sada i do prve utakmice ću biti u sjajnoj kondiciji", rekao je Kaka.

Vezni igrač je najveća zvezda Brazila na Mundijalu, ali će na turnir doći posle ozbiljnih povreda, zbog kojih su neki dovodili u pitanje njegov nastup na takmičenju.

Kreator igre Real Madrida zbog povreda nije pružao najbolje partije u klubu. Imao je problema sa preponama i tetivama u jednom trenutku, zbog čega nije igrao 45 dana.

Lekari brazilske reprezentacije rekli su da je povreda prepona prošlost, a da problemi sa tetivom leve noge neće sprečiti igrača da počne prvu utakmicu "karioka" na Mundijalu, 15. juna protiv Južne Koreje.

"U početku sam se brinuo. Jako me je ograničavala povreda, ali sada mogu da se krećem mnogo bolje. Prolazim kroz intenzivnu terapiju, a do prve utakmice ostalo je još 10 dana. Biće sve u redu sa mnom", rekao je Kaka.

Kompletan intervju sa Kakom pročitajte na našem specijalu "JAR 2010".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve