Nova vest
Fudbal

Subota, 29.05.2010.

17:16

Eto: "Vredi li ići na SP?"

Prva zvezda reprezentacije Kameruna Samjuel Eto zapitao se vredi li ići na Svetsko prvenstvo posle kritika koje je na njegov račun uputio Rodžer Mila.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Legendarni napadač "lavova" istakao je da je Eto pružao mnogo bolje partije za Barselonu i Inter nego za reprezentaciji istakavši da je to i pitanje discipline.

"Jesam li ja uopšte potreban na Svetskom prvenstvu. Ogorčeni ljudi uvek se probude pred velike turnire?", upitao se Eto odgovorivši svom zemljaku jednako oštro, "Šta je on učinio? Nije osvojio Svetsko prvenstvo".

"Igrali su u četvrtfinalu, ali sa kojim timom. Imali su jednu od najboljih ekipa, sa sjajnim igračima. Nije baš da su u situaciji da mogu kritikovati ako su slavu stekli u četrdesetoj", uzvratio je napadač Intera aludirajući na Mundijal u Italiji 1990.

"I tada se zapitate, jesu li to moji ljudi? Jesu li to stvarno moji ljudi? Je li stvarno vredno ići na Svetsko prvenstvo?", zaključio je Eto koji je postigao 44 gola iz 94 nastupa za Kamerun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve