Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.05.2010.

23:31

Balak: "Sve sem polufinala neuspeh"

Mihael Balak (33) neće predvoditi Nemačku na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ali kapiten "Elfa" očekuje njegov tim u polufinalu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vezni igrač Čelsija ipak ističe da Nemačka pre svega mora izbeći iznenađenje. "Poštovaće nas tek posle pobeda, mada to možda nije pošteno".

"Pravo na zadovoljstvo možemo očekivati tek ako dođemo do polufinala, sve drugo bio bi neuspeh. To je istovremeno i motiv, ali i dokaz nemilosrdnosti igre. Na poslednja dva Svetska Prvenstva bili smo drugi i treći, zašto ne bi i sad".

"Nemačka uvek mora da pobeđuje. Takav je naš mentalitet, uvek idemo do krajnjih limita. Joakim Lev će izvući maksimum iz tima, uveren sam u to", izjavio je Balak koji će zbog povrede zgloba propustiti Mundijal.

Balak i pored svih najava maksimalno respektuje rivale u grupi D.

"Odmah posle žreba istakao sam da možemo da izgubimo i od Australije i od Srbije i od Gane. Sve su to snažne, trkačke ekipe. Moramo da igramo na gornjoj granici svojih mogućnosti, ukoliko želimo da savladamo i neku velesilu u drugom krugu. To je važilo i pre moje povrede", dodao je Balak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve