Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.05.2010.

10:17

Južnoafrikanac Madubanja u Humskoj?

Knežević i Petrović gotovo sigurno odlaze, prvo pojačanje Južnoafrikanac Madubani?

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Vodeći ljudi FK Partizan pripremaju prelazni roku, u kome će pokušati da što bolje zarade, smanje troškove prvog tima, ali i pojačaju ekipu pred kvalifikacije za LŠ.

Prema pisanju beogradskih medija, odlazak Srđe Kneževića i Radosava Petrovića su gotovo izvesni. Bek crno-belih prelazi u poljsku Legiju iz Varšave za koju će potpisati trogodišnji ugovor, po kome će zarađivati oko 150 hiljada evra godišnje.

S druge strane, teški pregovori Sportinga i Partizana oko Petrovića pomerili su se sa "mrtve tačke". Iz Humske je u Lisabon otišla kompletna dokumentacija o ovom igraču, koji se zove i "pasoš fudbalera", koji u pregovorima predtavlja poslednji korak pred lekarske preglede i potpisvanje ugovora.

Na osnovu dobijenog papira, Portugalci će saznati i kojim još klubovima (Jedinstvo Ub i Radnički Obrenovac) moraju da plate deo obeštećenja.

Ukoliko ode Petrović, na njegovo mesto stiže Letladi Madubanja, 26-godišnji Južnoafrikanac koji igra za ekipu "Super sport Junajted" i koji dolazi na preporuku Vladimira Vermezovića koji trenutno radi u JAR.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, crno-beli će morati da plate 250 hiljada evra, ali bi mogli da dobiju pravo rešenje na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve