Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.05.2010.

11:02

Odlasci u magli i FFW snimak

Prelazni rok fudbalera traje do kraja avgusta ali su odlasci iz Partizana tema kojom se svakodnevno bave mediji.

Izvor: B92, dnevna štampa

Autor:B92, dnevna štampa

Default images

'Slučaj Petrović', odnosno potencijalni odlazak reprezentativca Srbije u Sporting iz Lisabona, i dalje je udarna tema. Pojedini mediji preneli su da su 'crno-beli' u transfer uključili i obavezu agencije koja posreduje da Moreiri nađe novi klub.

Portugalski dnevni listovi u sredu objavljuju izjavu Petrovićevog menadžera Jovice Radonjića koji se pita zbog čega o transferu priča drugi beogradski menadžer Aleksandar Simić i kaže da "očekuje da ga Partizan obavesti o tome dokle su stigli pregovori."

Portugalci ne pominju mogućnost da se Petrovićev prelazak u Sporting 'veže' za Moreiru.

Čovek koji u ime beogradskog kluba govori o prelaznom roku, Albert Nađ, rekao je da je "ponuda za Petrovića jedina konkretna koju je beogradski klub dobio."

Beogradska štampa prenosi i reči menadžera Lamina Dijare koji tvrdi da Senegalac ima ponudu izraelskog Makabija 'tešku' milion evra.

Izraelci su Dijaru posmatrali u poslednja dva kola Jelen Superlige Srbije.

Na 'listi odlazećih' su i Marko Lomić koji će, najverovatnije, u Nemačku ili Italiju, Srđa Knežević koji bi do kraja nedelje trebalo da postane član Legije iz Varšave, i golmani. Darku Božoviću je ugovor istekao, za Mladena Božovića se, navodno, interesuju neki inostrani klubovi.

Što se potencijalnih pojačanja tiče, golman Spartaka Jovanić rekao je za Sport da "ne zna fudbalera u Srbiji koji ne bi želeo da dođe u Partizan" ali i da "o mogućem transferu ne zna ništa", bek Vojvodine koji je od ovog leta slobodan igrač, Kizito, i dalje se pominje u medijima ali konkretnih podataka o mogućoj selidbi u Humsku nema.

'Sport' objavljuje zanimljivu priču o video materijalu koji su 'crno-beli' dobili a na kojoj je Južnoafrikanac Letladi Madubanja. Defanzivni vezni igrač kojega je preporučio Vladimir Vermezović, nekadašnji trener Partizana koji radi u Južnoj Africi, je na snimku 'ubrzan' pa se čeka novi materijal na kojem bi se videloe realne mogućnosti igrača prvaka svoje zemlje Supersport Junajteda.

Prvak Srbije učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pripreme za novu sezonu počeće u junu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve