Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.05.2010.

10:29

Partizan zaboravio "male"

Fudbalski klub Partizan duguje klubovima iz nižih rangova više od sto hiljada evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sevojno Point još uvek čeka nadoknadu za odlazak Radenka Kamberovića u Partizan. Cifra od 100.000 evra nije mala stvar za ekipu iz prve lige koja u planovima ima napredak.

Sličan slučaj je i sa niškom školom fudbala Nacional, koju je svojevremeno vodio Mihajlo Jurasović. U mnoštvu talentovanih klinaca izdvojila su se četvorica, a za njihov dolazak prvi čovek Rada Ranko Stojić nudio je isplatu obeštećenja na dan registracije. Momci su hteli u Partizan, pa je potpisan ugovor na pola miliona dinara, suma koja još uvek nije isplaćena.

Najdrastičniji slučaj je onaj sa Zoranom Tošićem, koji samo zahvaljujući Mirku Vučuroviću nije stigao do arbitraže Superlige. Potpisan je novi aneks po kome su Partizan i Banat dogovorili dinamiku isplate milion evra u dinarima, koje je šampion Srbije već dobio od Mančester Junajteda, ali je i bio u obavezi to da reguliše sa Zrenjanicima do 31. januara ove godine. Prema novom dogovoru, Partizan će do kraja maja uplatiti 50.000 evra, do 30. juna još 250.000, a poslednja rata trebalo bi da stigne 30. oktobra u iznosu od 450.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve