Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.05.2010.

21:49

Verbek: "Biće Kjuel spreman"

Selektor reprezentacije Australije Pim Verbek očekuje da će se jedan od ključnih igrača državnog tima Hari Kjuel sasvim oporaviti do starta Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iskusni, 31-godišnji igrač Galatasaraja već duže vreme ima problema sa povredom prepona, ali Verbek misli da će biti spreman već za prvu utakmicu na šampionatu.

Australijan SP 'otvara' 13. juna protiv Nemačke u Durbanu. "Uveren sam da će lekari naše reprezentacije uspešno obaviti posao i pripremiti Harija za tu utakmicu", kaže Verbek.

"On neće igrati na prijateljskoj utakmici protiv Novog Zelanda, ali redovno i naporno trenira, što nas ohrabruje i raduje", poručio je Verbek.

Australijski mediji ocenjuju da je nacionalna reprezentacija sposobna da u Južnoj Africi priredi iznenađenje, slično kao na prethodnom šampionatu u Nemačkoj, gde je izborila plasman u drugi krug takmičenja.

Na Prvenstvu sveta od 11. juna do 11. jula Australija će igrati u D grupi sa Nemačkom, Srbijom i Ganom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve