Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.05.2010.

21:24

Morati: "Mislim da Murinjo odlazi"

Predsednik Intera, Masimo Morati izjavio italijanskim medijima da ima osećaj da će Murinjo napustiti klub na kraju sezone, pošto osvoji Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Morati, nakon skoro 15 godina astronomskih ulaganja “dočekao je svojih 5 minuta”, a za rođendan je dobio i novi Skudeto protiv Siene.

Međutim, pored utakmice u Madridu i finala Lige šampiona, one koji vole “Internacionale” muči i pitanje da li Žoze Murinjo ostaje u Milanu.

Prema rečima Moratija – teško:

Zaista je teško šta će taj vulkan od karaktera odlučiti... Uživao sam u svakom danu njegovog boravka u Interu. Zaista se nadam da će ostati, ali ako me pitate što ja procenjujem da će se dogoditit – onda imam osećaj da će otići. Napravio je mnogo...a čvrsto verujem da ćemo postati i prvaci Evrope i da će to biti kruna njegovog rada u Interu”, izjavio je Morati za “La Republiku”.

Klauzula za raskid ugovora bilo koje strane u odnosu Inter – Murinjo je 18 miliona evra. Taj novac spreman je sa lakoćom da isplati Florentino Peres. Pojedini španski mediji idu toliko daleko da već najavljuju dolazak trofejnoj Portugalca u Madrid, kao trenera Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve